Vipper og bryn

Henna bryn

Henna Bryn

Øjenbrynfarve fra naturen

  • Farvning af vipper & bryn inkl. Retning
  • Farvning af bryn
  • Farvning af bryn inkl. retning
  • Ret af bryn

I Afrika og Asien er kulturelle hudsmykker i København moderne styling: attraktivt modellerede henna-bryn er den sunde kombination af æstetisk kosmetik og luksus af komfort.

Beautician specialist of permanent makeup making brow microblading tattooing make up

Hvad er henna?

Henna Brows er en organisk hud- og hårfarve, der er lavet udelukkende på vegansk basis og uden dyreforsøg. Efter vores opfattelse er henna det perfekte alternativ til de sædvanlige kemiske farvestoffer til øjenbrynfarvning.

Resultat

Den perfekte ramme til lyse øjne og et selvsikkert look: øjenbryn farvet med Henna Brows er i perfekt form hver dag. Op til 6 uger. Uden nogen anstrengelse for dig: Vi overtager plukning og korrektion, henna.

Den perfekte ramme til lyse øjne og et selvsikkert look: øjenbryn farvet med Henna Brows er i perfekt form hver dag. Op til 6 uger. Uden nogen indsats for dig: Vi overtager plukning og korrektion, henna understøtter sundheden i huden og øjenbrynene gennem dets naturlige aktive ingredienser.

Vores tips

Vi opnår de bedste resultater med Henna Brows, hvis du ikke plukker øjenbrynene inden behandlingen, men lader dem vokse.

Behandling

Henna er altid opnået fra planter som et biologisk farvestof og bragt til huden som festlige brudesmykker i mange lande i Mellemøsten og Fjernøsten. 

Lad dig blive ført væk i fremmede verdener – vi har fortolket denne tradition: Vores Henna Brows Treatment er baseret på en teknik, som vi kombinerer traditionelle tatoveringseffekter på huden med udtryksfuld øjenbrynfarve. 

I den klassiske metode er resultatet unikt: Når henna øjenbrynfarvning modelleres og styles de naturlige øjenbryn efter individuelle råd. Afhængigt af kravene bruger vi de klassiske teknikker til plukning (pincet) og gevindepilering. 

Henna-bryn trænger ikke ind i hårsækken på den menneskelige hårrød, de vikler bare rundt om hvert eneste hår som en slags moderigtig pels. Dette får øjenbrynene til at se mørkere og mere omfangsrige ud. Tilføjede plejeprodukter som aloe vera og vitaminer gør hårstrukturen smidig og understøtter henna-brynernes sunde udseende.

Priser

Farvning af vipper & bryn inkl. Retning 

Her bliver dine vipper og bryn farvet udfra de farver, som matcher dit udseende og ønsker. Brynene bliver rettet med voks og efterset med pincet.

Farvning af bryn

Farvning af bryn inkl. Retning

Her bliver dine bryn farvet udfra den farve, som matcher dit udseende og ønsker. Brynene bliver rettet med voks og efterset med pincet.

Ret af bryn

Rettes med voks og efterset med pincet

Scroll til toppen

I hvilken afdeling vil du lave en aftale?

NailBar Copenhagen

Store Kongensgade 17 B
1606 København V
Tlf: +45 2253 3321
Mail: info@nailbarcopenhagen.dk

NailBar & Beauty Copenhagen

Vester Farimagsgade 1
1606 København V
Tlf: +45 2569 6960
Mail: info@nailbarcopenhagen.dk

Priser

Tilbud

  • Dansk
  • English

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.